・*:.。..。.:*・゚゚・*:.。..。.:*・゚for ALL・*:.。..。.:*・゚゚・*:.。..。.:*・゚
Administrator
to moje piękności! Suki-chan!
Uliczny mistrz jedi!
Sorry za duże zdjęcia
Administrator
haha dziękuję Asagi! Jak już mówiłem, ty także jesteś bardzo przystojnym męzczyzną!
Musiałem trochę wykasować bo się zepsuło ;P
Dzięki Manabu! ^^
Administrator
Aggy ty też jesteś przystoknym facetem. A ja wcale nie uwazam, że jestem przystojny. Taki zwyczajny. Zwyczajny to dobre słowo. Lepiej wyróżniać się unikalnym pięknem niż być zwyczajnym :)
Mam jeszcze takie zdjęcia, znalazłem je nie dawno:
Mój Suki-chan (powinienem mu chyba załozyć prywatną galerię^^, prawda, że jest uroczy?)
Jeszcze takie, to cała grupa aktorów, moich przyjaciół (co prawda wyszłem tutaj jak banan, ale możecie popatrzeć sobie na moich znajomych^^ ps: ten drugi od lewej to mój wyimaginowany koi xP)
Administrator
Dziękuję Ryo, jestem z natury romantykiem, więc mi pochlebiasz ;)
PRAWDA?!!?!?!?!?!!!?? Jest piękny! Mogę zamiescić więcej jego zdjęć jak chcesz Mana^^
haha jasne! Widze że lubisz podkreślać to na każdym kroku ;)
Administrator
Więcej Suki^^ się Robi!
Osobiście uważam, że to najbardziej urocze zdjęcie jakie kiedykolwiek zrobiłem ;3
Ale jest jeszcze Ami-chan, żeby nie było że favoryzuje Sukiego ;3 ale Ami kupiłem na współę z moją byłą dziewczyną, więc jest tak jakby nie moja.
Tutaj w ogródku u moich rodziców ^^
A tu z fotografem ;3
I z kolegą
Administrator
PRAWDA???!!! jestem chory na jego punkcie!
Ten drugi to ta ^^ Napisałem wyżej ^^ To Ami, jego narzeczona, ale nie jest moja w połowie i jest teraz u mojej byłej. Czasem mi ją przynosi ^^ Do Sukiego ;3
Co ty, bardzo fajny Pan z tego fotografa ;)
Łaaa Asagi! Jak tak będę wklejać swoje zdjęcia to ludzie pomyslą, że jestem narcyzem... A nie jestem... Uwierzcie mi
Stanie przed lustrem to ostatnia rzecz, jaką robię, dlatego moje włosy tak wyglądają
Przyznam się tu wśród swoich... Czasem... Zapominam się uczesać^^' Tutaj dowód^^'
Dam z Takuya^^'
Coś takiego, nie wiem co to...
Tu z kolegami^^'
I tutaj...
Ekstremalnie na wózku Starczy
D Bo naprawde pomyślą, a to najgorsza obraza wedlug mnie