・*:.。..。.:*・゚゚・*:.。..。.:*・゚for ALL・*:.。..。.:*・゚゚・*:.。..。.:*・゚
Aby przeciwności stała sie zadość kocham GITARY :D
od dziecka (kiedy to jeszcze słuchałem The Rolling Stones) uwielbiałem patrzeć na muzyków z długimi wlosami, którzy całą swoją energię ładowali w ten cudowny instrument! Pamiętam jak powiedziałem rodzinie, że pewnego dnia zostanę gitarzystą...Myśleli, że tylk otak mówię! A tu proszę;) od 12 roku życia gitara nie jest mi obca i towarzyszy w każdej podróży! Jest jeden minus...Wygląd gitary jest dla mnei wazniejszy niż jej markaXD
Administrator
Dla mnie liczy się raczej brzmienie gitary, ale grywam wyłącznie na elektroakustycznej:
Ta niebieska jest moim marzeniem!
Wspaniale, że ktoś załozył temat o gitarach!!! <3
Dla mnie w gitarze jest najwazniejsze zarówno brzmienie jak i wygląd. Jesli gitara nie ma jednego z nich, nie jest moją wymarzoną gitarą i nie mogę na niej grać, bo mnie odrzuca hehe
To mój akustyk^^
A to moje maleństwo^^
Jaka grubość jest dla was najbardziej odpowiednia jeśli chodzi o plektron? Ja używam 3 mm, gdyż najlepiej się nim gra solówki, przynajmniej mnie.
To moja kostka, nowej nie mam zdjęcia^^'
Ostatnio edytowany przez Mizari (2009-08-30 07:29:31)
Moje gitary~
Ja także wolę cieńsze. Chociaż jak mnie coś napadnie to gram i takimi grubasami jak 3 mm
Moje kostki^^
Co was skloniło do tego, aby rozpocząć naukę gry na tym instrumencie? I co było dla was najtrudniejsze?
Ostatnio edytowany przez Masumi (2009-09-02 18:02:47)